BOS Watertechniek

Geschreven door Menno Bout op .

Bout Groen Beheer en BOS Watertechniek hebben de handen ineen geslagen op het gebied van beregening en watervoorziening in tuinen.
Wij van Bout Groen Beheer hebben de kwaliteit van onze dienstverlening hoog in het vaandel staan en willen dit ook zo houden. BOS watertechniek gaat ons hierbij ondersteunen.

 

Over BOS Watertechniek


Bos Watertechniek is specialist in het leveren en installeren van professionele fonteinen en geautomatiseerde beregeningsinstallaties.

Een gedegen voorbereiding bij de aanleg van een beregeningsinstallatie, fontein of waterpartij vormt de sleutel tot succes. Het professionele team van Bos Watertechniek, onder leiding van Ronald Bos, bevat lauter specialisten en bevlogen water- en tuinliefhebbers. Onze aanleg, ons onderhoud en onze service zorgen dat u van uw tuin kunt genieten.

Uw gras is gegarandeerd groener dan bij de buren!

Vanaf 1995 heeft Bos Watertechniek ruime ervaring binnen de waterbranche. Bos heeft zich ontwikkeld tot één van de toonaangevende specialisten op het gebied van Beregeningstechniek, Fonteintechniek, Zwemvijvertechniek en andere Watertechnieken in Nederland. Bos Watertechniek staat bekend om zijn hoge mate van service.

 Dus heeft uw tuin behoefte aan een kwalitatief beregeningssysteem laat het ons dat gerust weten.      

 MEER INFORMATIE

 

Contact

KANTOOR- EN POSTADRES
Bout Groen Beheer
Dr. Guepinlaan 3
4032 NH  Ommeren
T: 06-50253321
E: info@boutgroenbeheer.nl

WERKPLAATS
Dr. Guepinlaan 3a
4032 NH Ommeren

KvK-nummer 52879828
BTW-nummer NL176680780B01

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Hoveniersbedrijf Bout Groen Beheer