Voorjaar in de tuin

Wordt deze nieuwsbrief niet juist weergegeven, bekijk hem dan online
picture

Voorjaar in de tuin!

Het is weer voorjaar in de tuin en dat betekend dat er weer volop geklust kan gaan worden. Verticuteren van het gazon, snoeien van de vlinderstruiken en het eerste onkruid weer de kop in drukken. Kortom een hoop werk om er van de zomer weer lekker bij te kunnen zitten...

Deze nieuwsbrief extra aandacht voor Taxus Taxi, een initiatief in de strijd tegen Kanker. 

Bout Groen Beheer, met passie voor groen!Plaatsen vlonderterras in Ophemert

In Ophemert heeft onze klant de wens een terras op de zonnige zijde van de tuin te creëren.


Lees verder


 
 

 

Uw groen in de strijd tegen kanker!

picture

Wij doen mee, u ook?

Stichting Taxus Taxi is gevestigd in Boxmeer en bestaat sinds 2009. Sinds het ontstaan zijn we jaarlijks gegroeid en hebben we steeds meer plaatsen en gemeenten kunnen en mogen bereiken. Onze grens is globaal gezien van Utrecht tot Eibergen in de Achterhoek en van Breda via Eindhoven naar Weert, Venlo en langs de Duitse grens omhoog weer tot de Achterhoek. Stichting Taxus Taxi bestaat uit een klein, hecht team dat zich vol enthousiasme en betrokkenheid inzet om taxussnoeisel in te zamelen voor de wereldwijde ‘strijd tegen kanker’.

Het enorme enthousiasme van mensen die het initiatief wilden steunen, zorgde voor een zeer succesvol eerste jaar. Inmiddels is Taxus Taxi uitgegroeid tot een professionele en betrouwbare stichting, dat trots is op het behaalde resultaat. Mede door het inleveren van uw taxussnoeisel is Taxus Taxi in staat iets bij te dragen in de ‘strijd tegen kanker’.

TAXUS SNOEISEL ALS MEDICIJN

Naast de sierlijke uitstraling heeft taxus snoeisel ook een geneeskrachtige werking. Al in 1963 ontdekten wetenschappers van het National Cancer Institute in de Verenigde Staten dat verschillende taxussoorten anti-tumoractiviteiten vertonen. Het duurde hierna nog een aantal jaren voor men de exacte werking van de stof paclitaxel in kaart had gebracht. Uiteindelijk stelde men vast dat paclitaxel zich richt op de delende cellen van een tumor en daardoor de deling van cellen tegengaat. Het geneesmiddel tegen kanker met de werkzame stof paclitaxel kreeg de commerciële naam taxol, daarmee is het één en dezelfde stof, en werd met succes in de medische wereld geïntroduceerd.
De service taxus snoeien bieden wij niet aan. Wel bieden wij u een helpende hand om een professionele hovenier bij u in de buurt te vinden. Raadpleeg hiervoor onze zoek functie op de website van de Taxus Taxi.

TAXUS SNOEIEN DOOR BOUT GROEN BEHEER

Bout Groen Beheer doet mee met het initiatief van de Taxus Taxi.
Inzameling van taxus snoeisel kan tussen 15 mei en 15 oktober van 2016. 
Voor het goede doel hebben we besloten een prijs per strekkende meter haag te bepalen.
We snoeien uw haag(1 zijde en bovenkant) voor €5,50 per strekkende meter. Dit is inclusief gebruik van onze machines en het afvoeren van het Taxus afval naar de Taxus Taxi.
Heeft u een taxus haag welke gesnoeid moet worden, laat het ons dan weten.
 
Contact  
 


In onze webshop

Uw tuinartikelen nu online bestellen via de Bout Groen Beheer Webshop

{hikashop_product:279| type:intro| price:full}


Betaal veilig en snel met IDEAL
 

 


Online uw offerte gesprek plannen

vanaf heden kunt u online een offerte gesprek plannen, op een dag en tijd die u het beste uitkomt. Selecteer eenvoudig de datum en beschikbare tijd, vul de benodigde gegevens in en verstuur uw aanvraag. Bevestig de aanvraag vanuit uw mailbox en wij komen op het gewenste moment bij u op gesprek.


Boom van de maand

Iedere maand een andere boom onder de aandacht in onze webshop.
Duidelijk herkenbaar op de homepage te vinden. De boom van de maand geeft u de mogelijkheid gangbare bomen tegen zeer aantrekkelijke prijzen aan te schaffen. Onderstaand de boom voor de maand Mei.

 

{hikashop_product:4| type:intro| price:full}

  
facebook twitter pinterest 

Powered by AcyMailing