TUINAANLEG

Uw tuinwensen staan bij ons centraal

Wellicht zijn de voorbeelden niet geheel uw smaak, is uw tuin compleet anders, echter voor iedere tuin is een passende oplossing te vinden. Bout Groen Beheer heeft als doel uw tuin aan te laten sluiten bij uw persoonlijke voorkeuren. Wij willen u dan ook graag van advies dienen.

Om een beeld te kunnen krijgen van de mogelijkheden en de kosten maken we graag een vrijblijvende offerte afspraak waarin we uw wensen kunnen inventariseren.

Zorgt u voor de koffie, dan nemen wij de ideën mee.

Maatwerk in tuinaanleg

Is uw tuin toe aan een ingrijpende verandering dan is veelal de vraag wat gaan we doen? Inventariseren wat de wensen zijn en vandaar uit zullen we voor u een offerte op maat maken. Het fijn afstemmen van de wensen van onze klanten staat centraal. Of het nu gaat om straatwerk, grondwerk, schuttingen, vijvers of beplanting, Bout Groen Beheer kan dit allemaal voor u verzorgen.

Kwaliteit van werken, prijsstelling en niet te vergeten integriteit staan bij ons hoog in het vaandel. Lidmaatschap bij branchevereniging VHG waarborgt het werkniveau en beschermt hierbij onze klanten.

WERKWIJZE

  1. Intakegesprek na aanleiding van uw offerte aanvraag.
  2. Opmaak van tuinschets en kostenbegroting.
  3. Bespreken begroting en indien nodig aanpassen
  4. Na akkoord van het ontwerp en kostenbegroting aanvang werkzaamheden.
  5. Uitvoering van de werkzaamheden.
  6. Oplevering tuin.

Bekijk onze recente projecten

Verderop op de website hebben we de recent uitgevoerde projecten verzameld. Wellicht kunt u hieruit ideeën opdoen voor in uw eigen tuin.

Portfolio

Afspraak mogelijkheden

U kunt op vele manieren met ons in contact komen. Onderstaand de meest gebruikte. Klik op één van de buttons en u wordt automatisch doorgestuurd.

Contact formulier Plan direct een afspraak

Contact

KANTOOR- EN POSTADRES
Bout Groen Beheer
Dr. Guepinlaan 3
4032 NH  Ommeren
T: 06-50253321
E: info@boutgroenbeheer.nl

KvK-nummer 52879828
BTW-nummer NL176680780B01

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Hoveniersbedrijf Bout Groen Beheer