TERRAS REINIGING

Hardhouten vlonder reinigen

Heeft u last van gladheid op uw vlonder? Is het hout aangeslagen met mossen en algen? Bout Groen Beheer kan dit professioneel voor u reinigen.

De behandeling

Uw vlonder zal eerst worden schoongespoten met hoge druk. Vervolgens zullen we het vlonder inspuiten met een ecologisch verantwoorde algen bestrijdingsmiddel. Dit middel voorkomt een snelle aanwas van nieuwe algen en mossen. Na de behandeling is de gladheid voorbij, ziet uw vlonder en weer schoon en fris uit.

Uw straatwerk reinigen

Indien uw straatwerk veel sporen van mossen en algen vertoont is het raadzaam dit te reinigen. Hiervoor gebruikt Bout Groen Beheer hoge druk in combinatie met een algen bestrijdingsmiddel.

De behandeling is gelijk aan die van hardhout echter is er een verschil.

  • Betonnen en gebakken bestratingsmaterialen
    Deze zijn veelal voorzien van een coating. Hierbij raden we gebruik van hoge druk reiniging sterk af. Dit tast de coating aan waardoor toekomstige vervuiling eerder zal optreden. Het beste is om deze alleen met de algen bestrijdingsmiddel in te spuiten en na enkele dagen af te borstelen met een harde bezem.
  • Keramische en natuursteen materialen
    Deze materialen kunnen wel met hoge druk worden gereinigd. en hierbij is dan ook dezelfde behandeling als bij hardhout de beste oplossing

Voor de beoordeling wat voor uw straatwerk het beste is komen we graag even de situatie op locatie bekijken.

Offerte aanvragen

Om uw wensen te bespreken kunnen wij u vrijblijvend een prijsopgaaf doen toekomen. Laat uw telefoonnummer achter en wij bellen u zo snel mogelijk terug.

vraag een vrijblijvende offerte aan

Contact

KANTOOR- EN POSTADRES
Bout Groen Beheer
Dr. Guepinlaan 3
4032 NH  Ommeren
T: 06-50253321
E: info@boutgroenbeheer.nl

KvK-nummer 52879828
BTW-nummer NL176680780B01

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!
Hoveniersbedrijf Bout Groen Beheer